søndag 13. juli 2008

Hotell med kreft og arvelige sykdommer


Veldig hyggelig at så mange leser vår blogg. Vi har det gøy og opplever mye artig. Vel ikke alt er like morsomt. Når man blir vekt kl 2 på natten av at det er overfylte kjellere på Lisleby føler man seg langt borte. Her gikk vi på en smell for å si det sånn. Nei, la oss fortrenge alt det der hjemme.

Nå venter vel de fleste leserne på at vi skal fortelle om San Francisco og Golden Gate, natur og byopplevelser av kjente landemerker. Nei, dere må nok vente litt til før dette eventuelt kommer. Her kommer heller kommentarer om unyttige detaljer fra det amerikanske kontinent.

"See you in court" hører man på amerikanske filmer. Og det blir endel pussige episoder i et land hvor advokanene står i kø for å stevne deg for alle mulige merkligheter. Noen er desverre uheldige og blir alvorlig syke. Noen får kreft andre kan få arvelige sykdommer. Og kan dette relateres til noen stoffer i malingen på hotellet er det muligheter for erstatning for hele familien og advokatforeningen.

For å unngå unødige utlegg har de på vårt hotell i San Francisco hengt opp en plakat som sier: "Fasilitetene i dette hotell inneholder stoffer som i staten California er kjent for å forårsake kreft, fødselsskader og arvelige sykdommer". Mao, rene ord for penga. Her kan du virkelig dra på helseproblemer. Vi er dermed advart og hotelleierne slipper å tenke på erstatning til oss om vi skulle bli syke.

Ingen kommentarer: