torsdag 24. juli 2008

Six Flags: -Ville berg og dalbaner


Sitter nå i en av verdens mest beromte fornøyelsesparker. Måtte ta en kopp kaffe nå, fikk litt problemer etter over 10 ville berg og dalbaneturer. Det er over 35 grader ute og nå ble det litt for mye. Men på kafeen her var det pc'er overalt og god plass. Sitter nå her med kaffekoppen. Altså jeg liker tynn kaffe saa dette er landet for meg. Mens jeg i Italia fikk verdens minste kopp som var 1\10 full med verdens sterkeste kaffe faar man her 1.3 liter kaffe om man ber om en stor kopp.

Som sagt dette er et eldorado for oss. Her kan man kjore liggende, staande, sittende og opp ner i berg og dalbaner i alle fasonger. En av de eldste berg og dal baner, verdens første med loop osv. Og noen sinnsykt høye med utallige looper. De nyeste er verst, men også behagligst. Den ene vi tok kom opp i 160 km\t så dette er heftig.


I morgen blir siste hele dag for oss i Los Angeles. Dette naermer seg desverre slutten, vi må reise hjem lordag klokken 18 lokal tid.

Snakkes.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen! Dette blir vel siste hilsenen fra meg før dere reiser hjem. Dere har opplevd mye spennende på reisen i USA, det har vært gøy å følge dere. Jeg har aldri vært oppe i en berg- og dalbane, bare synet gjør meg dårlig! Anyway - god tur hjem. Vi sees vel når møtene starter opp igjen. Hilsen Reidun

Erik sa...

Livet er en berg og dalbane Reidun. Slik er det bare, men det er godt å ha en Herre med oss både oppover og nedover. Det var en lege som skrev en bok om diabetes og blodsukker. "Stop the rollercoaster", dette trengs nok i mange av livets situasjoner.

Konkret så har vi nå fått et nytt syn på slike parker. Denne var helt rå og det blir ikke lett å gå på Axels tivoli på Lisleby etter dette. :-)